- Annons -
lördag, december 3, 2022

Om P2P-Ekonomi

Som en del av er märkt har denna sida fått en ny kostym och en ganska ändrat upplägg. Från början användes sidan som en ren blogg där fokus låg mot min egen resa i denna typ av investering. Men nu har jag tänkt om och tar detta steg. Framöver kommer sidan publicera artiklar kring olika plattformar inom investeringsformen. Vad händer, nya funktioner, nya investeringsmöjligheter och liknande. Min tanke är även att skriva artiklar utifrån andra investeras åsikter som lämnas på allehanda forum och diskussionsgrupper. Självklart kommer jag även att ha egna värderingar och åsikter kring olika plattformar.

Min personliga del försvinner

Tidigare publicerade jag varje månad ganska långa och utförliga månadsrapporter om mitt innehav. Där visade jag mina inkomster och innehav i de olika plattformarna jag investerade i. Detta tog upp mycket min tid och jag kände att det i slutändan blev kanske enformigt. Dessutom har jag på senare tid minskat ner på mitt innehav en hel del. Tidigare hade jag sexsiffriga belopp investerat men när detta skrivs har jag bara ett 10-tusental kvar.

Minskat engagemang?

Nej! Kanske kan man tycka att mitt engagemang kring de olika plattformarna minskar när jag inte har så mycket pengar investerade i dessa länge. Men så känner jag inte. Jag lägger fortfarande 1-2 timmar på att läsa igenom olika forum, grupper och e-post från de olika aktörerna. Jag är fortsatt otroligt intresserad av fenomenet och minskade inte ner på mitt innehav för att jag inte tror på denna investeringsform. Men just nu passar denna investeringsform helt enkelt inte in i mitt ekonomiska liv. Kan jag tänka mig att öka investeringarna igen? Ja utan tvekan!

Sammanfattningsvis

Om man lite kortfattat ska sammanfatta det hela så kommer det alltså bli en sida med mer redaktionellt innehåll och denna ingår numera i företaget Larm-Söderhamn Media.

Vill du fråga något, komma med idéer kring vad du vill läsa eller något annat är du välkommen att höra av dig.

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google Privacy Policy och Terms of Service gäller.