Ny cashbackkampanj på Mintos

149
Foto: Eric MuhrUnsplash

På måndagseftermiddagen dök det upp en ny cashbackkampanj på Mintos. Det gäller investeringar som görs i lån som erbjuds av Revo.

Till att börja med är det kul att det dyker upp en ny cashbackkampanj på Mintos då det var ett tag sedan sist. Om jag inte minns helt fel så var det i oktober senast och då gällde det lån via turkiska Wowwo.

- Annons -

Denna gång är det ryska Revo som erbjuder cashback på upp till 1% för investeringar gjorda i deras lån mellan 14/12 och 31/12-2020.

För att delta i kampanjen måste du för det första komma ihåg att välja att delta genom att klicka på ”Enrol now” som du hittar antingen i mailet du borde ha fått, kolla skräpposten, eller genom att klicka på länken till inlägget om detta. Länken hittar du en bit ner på din kontosida efter att du loggat in på Mintos. Du måste även investera minst 100€ under den aktuella perioden. Du får då 0,5% cashback på lån med en kvarvarande löptid mellan 6-12 månader. 1% får du på lån med mer än 12 månaders löptid. Erbjudandet är även begränsat till investeringar gjorda på den primära marknaden och inte andrahandsmarknaden eller investeringar gjorda via de färdiga strategierna Diversified, Conservative och High-yield.

Personligen kommer jag mest troligt att stå över detta erbjudande. Detta mestadels för att jag tidigare idag överförde 500€ till Moncera. Men lönen hinner ju komma innan kampanjen är över så det är ändå inte helt omöjligt att jag hakar på till slut.

- Annons -
Föregående artikelRegistrerar tre nya plattformar
Nästa artikelJultävling på Estateguru

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here