Fem iPhone lottas ut i ny kampanj hos Lendermarket

418
Grafik: Lendermarket

Lendermarket hann inte mer än att avsluta oktobers kampanj innan man kom med en ny. Denna gång lottar man ut 5 stycken iPhone 12 Pro.

I den tidigare kampanjen på Lendermarket fick alla som satte in pengar och investerade dessa 2% i bonus på det beloppet. Satte man in 100€ och investerade dessa fick man efter perioden 2€ insatt på kontot som bonus. Denna gång väljer man ett lite annat upplägg och lottar ut fem stycken iPhone 12 Pro bland de som sätter in och investerar minst 100€ under kampanjperioden.

- Annons -

Denna kampanj riktar sig både mot nya och gamla investerare. Kampanjen startade igår och pågår fram till 13/12-2020. För att delta måste du överföra minst 100€och investera dessa. Lendermarket har på en direkt fråga klargjort att varje överföring på 100€ ökar dina chanser att vinna. Så istället för att överföra 500€ på en gång är det alltså bättre att göra fem överföringar på 100€ styck. Kom ihåg att pengarna också måste investeras, det räcker alltså inte med att överföra dom till ditt konto på Lendermarket.

Man kommer att lotta ut en telefon varje vecka under femveckorsperioden detta pågår. Vinnarna får själva välja färg på sin eventuell vinst.

Själv hoppar jag över

Personligen avstår jag från att överföra nya pengar till Lendermarket under kampanjen. Detta då jag dels ogillar iPhone, eller ska man kanske säga att jag gillar ett annat operativsystem? Och dels då jag i grunden tycker att dessa typer av kampanjer känns oseriösa. Jag har inget emot kampanjer där alla får ta del av kakan likt den tidigare kampanjen. Men utlottningar av olika dess former går bort för mig. Seriösa investerare sågade Bondoras kampanj där man lottade ut en BMW och jag ser liknande åsikter om denna kampanj hos Lendermarket.

Men valet är fritt! Nu har jag informerat om att möjligheten finns för de som är intresserade. Jag har investerat på Lendermarkets plattform några månader nu och det flyter på helt utan problem. Precis som med PeerBerry och Viainvest är det en plattform som sköter sig själv. Bara att starta ett konto, överföra pengar, ställa in en autoinveststrategi och sen luta sig tillbaka.

Mer information och utförligare villkor finns på Lendermarket.com.

- Annons -
Föregående artikelAkulaku och Mintos har tecknat avtal om återbetalningar
Nästa artikelMånadsrapport – November 2020

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here