Akulaku och Mintos har tecknat avtal om återbetalningar

327

Asiatiska låneföretaget Akulaku stängdes i april 2020 av från både den primära och andrahandsmarknaden på Mintos eftersom man låg efter med sina bettalningar. Nu är båda parterna överens om hur skulderna ska återbetalas.

Mintos och Akulaku har nu alltså enats om ett avtal där syftet är att ha ett tydligt schema för återbetalningar av både utlånat kapital samt ränta. Enligt överenskommelsen kommer Akulaku att göra veckobetalningar till Mintos-investerare och man räknar med att 100% av utlånat kapital samt räntors ska ha betalats den 20 december 2021.

- Annons -

Räntan på väntande betalningar kommer att tillkomma och kommer att betalas efter att huvudbeloppet och upplupen ränta på huvudbeloppet har betalats helt. För närvarande har Akulaku redan återbetalat mer än 6,5 miljoner euro.

Personligen har jag endast 1,50€ i utlånat kapital hos Akulaku men det är ändå kul att se att man kommit överens om en väg framåt. Nu håller vi tummarna för att planen följs och att alla investerare får sina pengar tillbaka.

- Annons -
Föregående artikelMexikanska Podemos Progresar till Mintos
Nästa artikelFem iPhone lottas ut i ny kampanj hos Lendermarket

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here