Steg 5 på projekt Bauskas publicerat på Reinvest24 och EvoEstate

391
Foto: Reinvest24

På torsdagen publicerades steg fem av utvecklingslånet för ”Bauskas development project” i Riga, Lettland, på Reinvest24 och EvoEstate.

Lånet är alltså steg 5 av ett utvecklingslån för byggandet av ett nytt hyreshus på Bauskas 57. Det rör sig om en fastighet med 35 nya lägenheter, total boyta på 2240 kvm, med tillhörande underjordsgarage samt utomhusparkering. Det finns ett intressant inlägg om projektet på Reinvest24 Real Estate Investment Blog där du kan se hur projektet utvecklats hittills.

- Annons -

Lånet har en löptid på 12 månader med en årsavkastning på 13%. Loan-to-value (LTV) för detta lån ligger på 67% och som säkerhet för lånet finns en primär inteckning (First rank mortgage).

Reinvest24 tar ut en avgift på 1% på ditt investerade belopp och för en investering på 100€ i detta lån kan du efter avgiften räkna med en total avkastning på 12.87€. Räntan betalas ut månadsvis.

Personligen har jag investerat i steg tre av detta projekt, ”Bauskas development loan – 3. stage” via EvoEstate. Gillar Reinvest24 och deras projekt och i skrivandets stund är inget av deras 22 lån som finns utlagda på EvoEstate försenade.

Inget av det i texten ska ses som en rekommendation om hur du ska placera dina pengar. Innehållet är ren information kring olika investeringar. Innehållet är inte sponsrat av företagen som nämns men kan innehålla affiliatelänkar. 

- Annons -
Föregående artikelNytt projekt på Profitus och EvoEstate
Nästa artikelSavelend introducerar andrahandsmarknad

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here