Infosida om långivare hos EvoEstate

376

För en tid sedan kom det till en sida på EvoEstate där man kan se diverse information om de olika långivarna och projekten relaterade till dessa.

Sidan med denna information hittar du via denna länk. På sidan listas alla företag som erbjuder investeringar via EvoEstates plattform.

I raden längst till vänster visas loggan för varje enskilt företag och om man klickar på denna kommer du vidare till en sida där du kan läsa mer utförlig information om respektive företag. Sidan går in djupare på det som sammanfattas på sidan där alla företagen syns.

  • Country – Vilket land aktuellt företag är verksamt
  • Type – Vilken typ av investeringar man erbjuder. Buy to let, Fixed interest loans, Equity
  • Projects – Antal project man publicerat på EvoEstate.
  • Late – Om man har något projekt som är sent visas antal här och ytterligare info om man klickar sig vidare.
  • Secondary Market – Hur många projekt som finns listade på andrahandsmarknaden.
  • Regulated – Om det aktuella företaget på något vis är regulerat i landet det hör hemma. Mer information finns på infosidan för respektive företag.
  • EvoEstate Rating – Här listas EvoEstates betyg från A+ till D.

Sidorna ger bra information kring de olika företagen och deras projekt på EvoEstate. Ska man nämna något som kanske hade varit kul att ha på samma sida så är det en rad där man i inloggat läge skulle kunna se en siffra som anger hur många projekt man har investeringar i respektive aktör.

Personligen uppskattar jag all information som går att få och det är självklart intressant att kunna se exempelvis hur många projekt som är sena med sina betalningar. Fortsätter att öka mitt innehav och ser fram emot att följa EvoEstate i framtiden.

Sida med fördjupad information om respektive långivare.
- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here