Mintos nedgraderar AlexCredit till D

476

På tisdagseftermiddagen meddelade Mintos att man nedgraderar betyget för AlexCredit till D som är den lägsta nivån.

Sedan slutet av mars har det inte varit möjligt att investera i lån från AlexCredit eller handla med dessa på Mintos andrahandsmarknad. Anledningen till detta är att AlexCredit inte gjorde de betalningar man skulle till investerarna på Mintos.

- Annons -

Nu uppger Mintos att man fortfarande inte fått några betalningar från AlexCredit som nu alltså nergraderas från betyget B- till D, som är lägsta nivån. Varför det ska behöva ta en hel månad innan man kommer fram till att nedgradera betygen kan man förstås tycka är konstigt. Men samtidigt så känns det ganska oväsentligt då det ändå inte varit möjligt att investera i dessa krediter under denna period.

Hade sedan tidigare en känsla av att jag inte hade några investeringar i deras krediter vilket visade sig stämma vid en snabb kontroll nu på eftermiddagen. Med andra ord har jag återigen haft turen att inte drabbas.

- Annons -
Föregående artikelFörsta kreditförlusten hos Toborrow
Nästa artikelGrupeer hamnar längre och längre ner i gyttjan

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here