Mintos har släppt app

421

Sedan ungefär en veckas tid har man nu kunnat ladda ner Mintos app från Google Play och App Store. Själv är jag betatestare och har därför haft tillgång till denna lite länge än så.

Personligen känner jag inget större behov av att ha en app för att sköta mina investeringar så länge aktören i fråga har en mobilanpassas hemsida. Och just Mintos har faktiskt en sida som fungerar riktigt bra på just den punkten. Men uppenbarligen har det funnits en efterfrågan på en app och att Mintos velat möta den efterfrågan är väl inte så konstigt.

- Annons -

I nuläget är den offentliga appen ganska avskalad och erbjuder i princip dig bara att följa dina aktiva investeringar och ha koll på dina pengar. Mer än så kan man inte göra i nuläget men Mintos kommer med all säkerhet att utveckla appen med nya funktioner framöver. Det är jag helt övertygad om.

Eftersom jag är betatestare har jag självklart appen nedladdad på min mobil men jag använder fortfarande hemsidan i stort sett uteslutande. Men vartefter nya funktioner kommer kanske mina rutiner ändras.

Ladda ner appen för Android

Ladda ner appen för iOS

- Annons -
Föregående artikelMånadsrapport – Januari 2020
Nästa artikelTvåstegsverifiering nu möjligt hos Grupeer

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here