Fast Invest presenterar ny långivare

439

Ett hett diskuterat ämne i olika forum där man diskuterar P2P-investeringar är att Fast Invest inte velat, eller kunnat, tala om vilka långivare man samarbetar med. Nu släpper man den första.

På måndagen skickade Fast Invest ut ett meddelande där man uppgav att Ryska Kviku från och med 28/10 är en av de långivare som finns på plattformen.

Fast Invest har tidigare lovat att man ska presentera vilka långivare man samarbetar med. En anledning man angett tidigare är att avtalen med de nuvarande långivarna satt stopp för detta. Att man nu berättar att Kviku anslutit sig skulle kunna bekräfta detta eftersom det rör sig om en ny, iaf vad vi vet, långivare.

Redan under eftermiddagen har diskussionerna återigen börjat gå heta kring detta ämne. Det är uppenbart att många inom P2P-kretsar har stora tvivel kring Fast Invest. Jag personligen har investerat en tid hos dom utan problem. Eller jag har ett pågående problem men det handlar om en insättning som inte dykt upp. Och det är något man tittar på just nu och jag kommer att göra ett inlägg kring detta när jag vet mer. Men när det kommer till mina faktiskta investeringar har det hittills aldrig varit några problem.

Kviku på Fast Invest

Kviku kommer att erbjuda investeringar i Euro i rysslandsnoterade lån. Lånen kommer att erbjudas med en årsavkastning på upp till 12%. Lånen kommer med en återköpsgaranti som löser ut om lånen blir mer än 15 dagar försenade. Kviku kommer då att betala tillbaka din investering + den ränta du är berättigad till.

Alla lånen har även ”MoneyBack Guarantee” vilket innebär att du kan sälja av din investering i aktuellt lån och ha pengarna åter inom en dag.  Kom dock ihåg att du bara får tillbaka ditt investerade belopp om du väljer att sälja lånet. Din redan intjänade ränta kommer alltså att dras av från ditt investerade belopp.

Jag har lagt till alternativen för Ryssland och 15-dagars återköpsgaranti till min autoinvest för att kunna ta del av Kviku:s lån. Om du redan investerar på Fast Invest kom ihåg att ändra dina inställningar. Är du intresserad av att börja investera hos Fast Invest är det bara att klicka på denna länk och registrera ett konto.

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here