Två nya långivare till Grupeer

601

Nu i oktober har Grupeer presenterat två nya långivare till sin plattform. Det handlar om EpicCash och e-Mkopo.

I skrivandet stund är Grupeer mitt nästa största innehav gällande investeringar i olika Peer-to-peer-plattformar. Plattformen är enkel, tydlig och har en bra variation på investeringsmöjligheter. Nu har det alltså kommit två nya långivare till plattformen.

- Annons -

Kenyanska e-Mkopo

e-Mkopo är en Kenya-baserad långivare som verkar helt online. Man grundades av det framgångsrika ryska kreditföretaget DoZarplati. Konkurrensfördelen med e-Mkopo är att de använder all expertis och kunskap som DoZarplati samlat på sig sedan 2013. Det handlar till exempel om en egenutvecklad poängmodell, kundrelationsstrategi och erfarenheter från DoZarplatis toppchefer. Huvudkontoret ligger i Nairobi.

I skrivandet stund erbjuder man investerarna lån med en årsavkastning på 12.5% som backas upp med en återköpsgaranti om lånen försenas mer än 60 dagar.

Ryska EpicCash

Den andra nya långivaren hos Grupeer är ryska EpicCash. Här handlar det om investeringsmöjligheter i företagslån med en årsavkastning på i nuläget 13%. Utöver detta gäller återköpsgaranti som löser ut om lånen blir mer än 60 dagar sena.

Fram till och med 29 oktober erbjuder man en extra cashback på 1% på investeringar i EpicCash. Vilket då blir 14% total årsavkastning. Inte illa…

- Annons -
Föregående artikelFlera nya lånutgivare till Mintos
Nästa artikelFast Invest presenterar ny långivare

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here