Lettiska Monify till Viventor

451

I fredags meddelade P2P-aktören Viventor att Lettiska Monify anslutit sig till deras plattform. Detta innebär att man nu kan sprida sina investeringar hos 19 olika aktörer hos Viventor.

Monify är den snabbaste SME-långivaren i Baltikum och Polen. Företaget lånar ut pengar på upp till 100 000€ inom en timme till företag, mot personlig garanti. Sedan 2017 har de lånat ut mer än 12 miljoner euro vilket har hjälpt över 600 kunder att lösa sina rörelsekapitalproblem.

Monify är ett aktiebolag som är registrerat i Lettland med ett aktiekapital på 1 miljon euro. Man har en portfölj på 4,6 miljoner euro i utestående lån. Sedan 2017 har långivaren samarbetat med flera p2p-plattformar och man har nu alltså beslutat sig för att expandera sin cirkel till Viventor för att kunna växa snabbare.

Monify kommer att erbjuda sina investeringar i lån med löptider upp till 12 månader. Företaget kommer att behålla 5% ”skin in the game” för varje enskilt lån. Inledningsvis erbjuder man en årlig avkastning på 16% och lånen kommer med ”buyback guarantee”.

Monify lånealternativ på Viventor ser ut så här.
- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here