2% cashback för ExpressCredit:s Botswanalån

406

Just nu erbjuder ExpressCredit 2% cashback för investeringar som görs i deras lån utfärdade i Botswana.

Erbjudandet gäller fram till och med 22/7-2019. För att ta del av detta erbjudande måste du först logga in på ditt konto på Mintos (Eller skaffa ett om du inte har ett). Sen går du in på ”Campaigns” på ditt konto och trycker på ”Enrol” för kampanjen för ExpressCredit.

Du kan endast få cashback för lånen som finns på den primära marknaden och har en kvarstående löptid på minst 270 dagar. Var noga med att titta så att du verkligen investerar i lånen utfärdade i Botswana då ExpressCredit har lån i flera länder.

Relativt säker investering

Nu finns det väl inga investeringar som är att anse som helt säkra. Men jag skulle vilja påstå att dessa lån är bland de säkrast på Mintos. Anledningen är att ExpressCredit har avtal med fackföreningar och institutioner gällande återbetalningar. Dessa innebär att man drar avbetalningarna på lånen direkt från låntagarnas lön då de betalas ut. Dessa lån är bland de som har bäst grad av återbetalning hos Mintos.

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here