Överför pengar till Mintos med Trustly

1425

På torsdagen meddelade Mintos att det nu är möjligt att överföra pengar till sitt investerarkonto via betaltjänsten Trustly.

Att man nu erbjuder insättning via Trustly är som jag kan se det bara positivt. I nuläget är det bara möjligt att överföra pengar via Trustly till kontot om du väljer euro som valuta. Lite underligt att det inte funkar med svenska kronor också med tanke på att Trustly är svenskt. Vi hoppas att även överföringar i kronor blir möjligt framöver.

- Annons -

Trustly i sig behöver nog ingen presentation för er som läser här. Mintos uppger att tjänsten från deras sida är kostnadsfri och insättningen sker inom några minuter bortsett från de som görs nattetid, dessa går igenom dagen efter. Insättningsgränsen är 1000€ per 24-timmarsperiod.

Det finns inga uppgifter om det även kommer att vara möjligt att ta ut pengar från sitt konto via Trustly i framtiden. Trustly finns i nuläget inte med som alternativ för uttag om man tittar på sitt investerarkonto.

- Annons -
Föregående artikelInvestera via LeaseLink på Mintos
Nästa artikelMånadsrapport – September 2018

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here