14% hos utvalda långivare på Grupeer

380

Från 13 december fram till 12 januari kan man investera i lån med en förväntad årsavkastning på 14% hos vissa långivare hos Grupeer.

Lån med den förhöjda räntan erbjuds hos långivarna Finsputnik, PlanetaCash och Primo Invest under den begränsade tidsperioden. Anledningen till detta är att man vill tacka och uppmärksamma dessa tre företag som varit med hos Grupeer från början.

Om du redan investerar hos Grupeer kan det vara läge att tillfälligt ändra din autoinvest för att matcha bara dessa lån. Detta har jag gjort och förhoppningsvis kommer jag att få ta del av dessa lån. Har även gjort en mindre insättning till Grupeer och gör förmodligen ytterligare en när lönen trillar in.

En liten nackdel för miog personligen är väl att just Grupeer är en av de aktörer som faller in under låst investering i min strategi. Man kan alltså inte på något vis sälja eller på annat vis avsluta investeringen i förtid. Förra månaden låg 12,6% av mitt kapital mot låsta P2P-investeringar och mitt mål är att inte ha över 10% i den typen av plattformar.

Om du inte investerar hos Grupeer kanske det är läge nu och börja med att nypa lite lån med 14% ränta. För mig har investeringarna på deras plattform hittills funkat smärtfritt och med autoinvesten aktiverad jobbar pengarna på utan att man själv behöver lägga någon tid på det.

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here