Savelend uppdaterar SmartInvest-funktionen

312

På måndagen meddelade Savelend att man gjort uppdateringar i sin SmartInvest. Detta då det tidigare uppstått en del oklarheter.

Bakgrunden ska enligt Savelend vara att man fått en del frågor kring reglagen i SmartInvest och vad de faktiskt har för påverkan. Detta då vissa investerare gjort inställningar som lett till att man fått mindre kapital utlånat än man tänkt sig.

Man har nu valt att ta bort reglaget för önskad avkastning på generell nivå och istället gjort så att man nu kan göra inställningar per originator.

”Observera att faktiskt utgivna krediter kan skilja både upp och ner i procent, men att Savelend övervakar så att den totala låneboken skall ha en förväntad avkastning kring den kommunicerade.” — Savelend

Tycker att ändringen är till det bättre då det ger möjligheter till att själv välja mer noggrant mot vilken originator man vill låna ut sitt kapital. Om man nu känner för att göra det. Kom ihåg att gå in på ditt konto och uppdatera dina inställningar.

Observera att inställningarna i bifogad skärmdump bara är ett exempel. Du väljer själv hur du vill investera dina pengar.

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here