Överföringen till Fast Invest kom fram till slut

268

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg som handlade om Fast Invest så hade jag problem med en överföring till mitt investerarkonto hos dom. Nu har äntligen pengarna dykt upp.

Det började med att jag den 10:e oktober påbörjade en överföring till Fast Invest på 50€ via Revolut. De flesta som läser bloggar likt denna har säkerligen hört talas om Revolut så jag lägger ingen ytterligare energi på att förklara vad det är i detta inlägg. Deras tjänst är iaf snabb, kostnadsfri och perfekt för att överföra pengar i olika valutor till utländska konton. Åter till ämnet.

Dagen efter, 11:e oktober, meddelar Revolut att överföringen är genomförd. I normala fall gällande överföringar till Fast Invest så hade jag haft pengarna på mitt konto inom några dagar. Så blev inte fall den här gången.

Efter en vecka hade pengarna ännu inte dykt upp på mitt konto. Det hade redan gått längre tid än vanligt men jag valde ändå att avvakta ytterligare ett par dagar. Den 23:e, alltså 12 dagar senare, skickade jag ett mail till Fast Invest där jag uppgav att jag saknade en överföring. Supporten på Fast Invest svarade redan dagen efter vilket är positivt. Man bad om kompletterande uppgifter som skickades tillbaka till Fast Invest dagen efter, 24:e oktober.

Ungefär en vecka senare hade man ännu inte återkommit i ärendet och några pengar hade inte heller dykt upp. Fredagen den 1:a november kontaktar jag återigen supporten på Fast Invest och påminner om att jag saknar en överföring. På måndagen efter helgen, 4:e november, ser jag att pengarna kommit in på mitt konto och jag har även fått mailet som automatiskt skickas ut från Fast Invest vid genomförd överföring. Däremot har ingen från Fast Invest hört av sig med någon förklaring till vad som felat i det här ärendet. Det kan jag tycka är lite dåligt och något jag hoppas att man blir bättre på i framtiden.

Nu är detta enda gången jag haft problem med en överföring till Fast Invest. Det är faktiskt enda gången jag har haft problem med en överföring överhuvudtaget. Jag är övertygad om att detta var en engångsförseelse och jag litar fortfarande på Fast Invest och kommer att överföra ytterligare pengar framöver. Dock kan återigen tycka att man borde blir bättre på sin återkoppling i supportärenden.

I övrigt har den senaste överföringen redan investerats och genererar nu ytterligare ränta på mitt konto hos Fast Invest. Sånt gillar jag!

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here