PeerBerry nådde ny milstolpe

354

PeerBerry meddelade på onsdagen att man i juni månad uppnådde en ny milstolpe då man finansierat lån till ett totalt värde av 100,000,000€.

Utöver det har man de senaste månaderna fortsatt att öka sina lånevolymer. I juni finansierades lån av ett totalt värde på 11,267,255€ på plattformen.

Även på investerarsidan ökar siffrorna och i skrivandets stund har PeerBerry strax över 8500 investerare under sina vingar.

Ny kreditgivare

Utöver de fina siffrorna presenterade man en ny kreditgivare på plattformen i form av ryska Eurostar Finance (Aventus Group). Eurostar kommer att erbjuda investeringar i billån med en årlig avkastning på 12.2-13.5%. Lånen kommer med en återköpsgaranti som löser ut när lånen är 60 dagar sena.

Då Eurostar Finance är relativt nya på lånemarknaden har Aventus Group undertecknat ett garantiavtal som säkerställer att ytterligare säkerhet ges för dessa lån.

Fortsatt ny i gemet

Personligen har jag ännu ingen direkt uppfattning om vare sig PeerBerry eller Eurostar Finance. Detta då jag precis anslutit mig till plattformen och därmed inte sett några resultat. Gällande Eurostar är dom som sagt nya på marknaden och jag har inte heller satt mig in i företaget.

Men att PeerBerry visar växande siffror på både finansierade lån och investerare bådar ju gott. Att man även presenterar nya kreditgivare tyder ju på att man satsar.

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here