Lån i Vietnam via Mintos

387

Nu öppnar Cashwagon upp för investeringar i lån i Vietnam. Tidigare erbjöd man även investeringar i lån i Filippinerna samt Indonesien.

Vietnam blir alltså det tredje landet som öppnas upp via kreditbolaget Cashwagon. Cashwagon expanderade till den Vietnamesiska marknader i september 2017 och erbjuder där korttidslån. Man har 160,000 unik låntagare i landet och har fram till idag utfärdat 546,000 lån till ett värde av 48 miljoner euro.

Cashwagonlån i Vietnam

  • Korttidslån på upp till €300
  • Nettoavkastning upp till 15% per år
  • Alla lån kommer med en 60-dagars återköpsgaranti
  • C+ Rating hos Mintos
  • Gruppgaranti

Något bättre villkor

Om man jämför med de villkor som Cashwagon erbjuder i de andra länderna så är nettoavkastningen på upp till 15% en klar förbättring. Personligen kommer jag att lägga till Vietnam i min autoinvestportfölj hos Mintos. Hur resonerar du själv?

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here