Investera via LeaseLink på Mintos

676

Polska LeaseLink erbjuder nu investeringar i företagslån både i euro samt zloty på Mintos låneplattform vilket ger ytterligare investeringsmöjligheter i polska lån.

LeaseLink som etablerades 2015 har hunnit med att vinna en del utmärkelser. Golden Banker 2018 vilket är det mest prestigefulla utmärkelsen från baksektorn i Polen, Best Fintech 2018 som utses av Wprost, The Fintech Future 2018 award från Cashless och The award of Fintech of the Year 2018 av Loan Magazine.

Vad det gäller lånen på Mintos kan man investera i lån som ger upp till 10% avkastning både i euro samt zloty. På Mintos är det genomsnittliga utfärdade företagslånen 7000 PLN med en återbetlaningstid upp till 28 månader. I lånen där man kan investera i euro uppges beloppet vara 1600€.

Alla lån från LeaseLink kommer med en buyback guarantee som löser ut om återbetalningarna är försenade 60 dagar eller mer. Utöver det behåller LeaseLink 10% av lånebeloppet och har därmed alltså själva skin in the game.

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here