Ny energi och motivation

510

Serverkrasch, jobb, brist på motivation och andra prioriteringar. Ja där har ni anledningarna till att sidan först uppdaterades dåligt och sedan försvann helt. För det ber jag om ursäkt och nu gör jag ett nytt försök.

Jag kanske sammanfattade det ganska bra i ingressen här ovan. Nu radade jag som ni kanske själva förstår inte upp orsakerna i rätt ordning. Men om vi börjar med serverkraschen så var väl det den absolut störtsa orsaken till att denna sida helt försvann. Att jag dessutom inte hade någon backup på vad som skrivits gjorde inte saken direkt bättre. Jag gav liksom upp och struntade i det.

Men så träffade jag en person. En person som jag varken pratat med eller sett på drygt 20 år. Alltså förra århundradet. Det var en ren slump att vi möttes, i en bar, på ett hotell i en stad i södra Sverige. Vad han jobbar med nu, var han bor och sånt där hoppar vi över då hans identitet inte tillför något väsentligt.

Vi var några stycken som satt där i baren och vi kom in på hans liv och historia då det fanns andra där som inte visste något alls om honom. Till saken hör att hans liv faktiskt varit ganska intressant och inspirerande. Eller så är det bara så att han är en riktigt bra berättare. Men för att kort sammanfatta det så köpte han som tonåring ett hus, med hjälp av sina föräldrar, som han sedan hyrde ut. Nu, gissningsvis 30 år senare, äger han flertalet fastigheter, och lever ett bra liv. Iaf ekonomiskt, i övrigt är svårt för mig att avgöra.

Ny energi och motivation

Vi var även inne en del på ränta på ränta effekten vilket också är något som är en stor del i investeringar så som P2P-lån och utdelningsaktier. Den kvällen gav mig motivation och ny energi. Jag la mig på hotellrummet med en sån där känsla av att alla kan. Det finns fan inget som är omöjligt.

Så nu sitter jag här igen och skriver. Förhoppningsvis kan jag med denna sida ge någon annan samma motivation och energi att försöka lyckas med sina investeringar.

Jag har mina mål, men dessa håller jag för mig själv ett tag till.

// Daniel


Vad det gäller hemsidan så har jag utifrån ett tips om en sida som sparar skärmdumpar på hemsidor vid olika tider på året lyckats återskapa en del av det jag skrivit på den tidigare sida. Har valt att lägga upp dom igen även om de i vissa fall inte speglar mitt nuvarande innehav och liknande. Hur det ser ut nu går jag in på någon annan dag.

- Annons -

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here